Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

I Didn't Come Here to Die - poszter

Újabb slasher érkezik januárban

2012.12.16. 11:47 Csabi87

"Nem azé' gyüttem ide, hogy meghajjak". Egy vidéken játszódó slashernek, azt hiszem kiváló magyar cím lenne ez, de ne siessünk annyira előre, ugyanis Bradley Scott Sullivan horrorja jövőév elején egyelőre csak az Államokban kerül a boltok polcaira.

A történet a már jó megszokott sablonokra épít, ezúttal majd néhány önkéntessel, akik egy erdei munkát vállalnak be, majd rájönnek, hogy szopacs az egész, hiszen van köztük egy gyilkos.

A Bloody Disgusting-os srácok az egyik legjobb horrornak titulálták ezt a produkciót a Gonosz halott óta, hát meglátjuk, ők nem szoktak a levegőbe beszélni, de egyelőre fenntartásokkal kezelem a projektet, már csak azért is, mert a mellékelt poszter koncepcióját már két másik közelmúltbeli film is megkapta. Nice job!

I-Didnt-Come-Here-to-Die-poster.jpg

Címkék: poszter upcomings i didnt come here to die

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr334967444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stargatelost · https://twitter.com/stargatelost 2012.12.17. 18:50:47

Hát ez valami überbéna :D Nem hiszem el, milyen szeme van már a csajnak? :D
De amúgy nem csak hogy koncepcióban ugyanaz, mint pl. az Absentia posztere, hanem ez az! :D Ez valami sablon, amit be lehet rakni horrorposzterre? Haj, kéz, minden ugyanaz az arcon kívül. Röhej.
lefthandhorror.files.wordpress.com/2012/08/absentia1.jpeg

süti beállítások módosítása