Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Simpson család - A borzalmak Simpsonháza 12.

13.évad 1.rész

2012.12.15. 15:43 Herschmi

a_simpson_csalad.jpgImmár tizenkettedik éve ijesztgetnek minket Simpsonék minden ősszel és úgy látszik, sose fogynak ki az ötletekből. Nézzük most, mivel leptek meg minket.

Mindent a mágiának

Simpsonék Springfield bevándorlók lakta negyedében betérnek egy jósnőhöz. Homer tönkreteszi a cigányasszony lakását, ezért az megátkozza őt. Marge-nak szakálla nő, Lisának patái, Bartnak a nyaka nyúlik meg, Homer közeli barátai pedig baleset áldozatai lesznek.

A tovább mögött folytatom.

Az álomotthon

A Simpson-házat Ultraház 3000-é alakítják, egy olyan modern otthonná, amely minden házimunkát elvégez a lakók helyett. A Pierce Brosnan hangján szóló gép beleszeret Marge-ba és Homer életére tör az asszony szerelmének reményében.

Varázslógyerekek

Springfield gyermekei varázslóképző iskolába járnak, persze köztük is Lisa az iskola éltanulója, Bart pedig a legnagyobb irigye. Ezt kihasználva Burns ráveszi a fiút, hogy segítsen neki elszívni Lisa tudását.

A videót itt megnézhetitek:

Címkék: simpson rajzfilm

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr654940685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása