Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Exit The Room élménybeszámoló

Budapest gyomrába zárva utazhatunk térben és dimenziókban

2012.12.09. 09:31 Herschmi

exit.pngAz ősszel nyílt a Nyugati pályaudvartól nem messze egy új szabadulós játék, az Exit The Room. A játék különlegessége, hogy a szobák külön teret és időt testesítenek meg egy igazi szobalabirintusban. Egy kissé hűvös novemberi napon egy régi cimborámmal, Gabival kerestük fel a helyet, amely pár percre van a Nyugatitól. Szűk, alagsori helyiségbe vezetett utunk. Rövid beszélgetés során kaptunk pár instrukciót a szervezőktől, majd a kezünkben nyomtak egy walkietalkie-t és elkezdhettük a játékot.

Belépve az első ajtón egy hűvös, keskeny helyiségbe jutottunk, amely elvezetett minket az első terembe. Lepakoltuk táskáink, majd meglepetésünkre a szoba végén található ajtó nem akart nyílni, de rövid keresgélés után megtaláltuk a kulcsát. Végre tágasabb térbe jutottunk, melyet ódon szekrények, régi szétbuherált órák, rádiók és egyéb elektronikai eszközök díszítettek, egyik sarkában egy hatalmas fémkerék, melyről előzőleg tudtunkra adták, hogy csak a játék későbbi részében lesz rá szükségünk. A falon hatalmas kijelzőn figyelhettük, hány percünk maradt a 60-ból. Gabi még „újonc” volt az ilyen típusú játékokban, én viszont már tapasztaltnak mondhattam magam, mégsem látszott meg ez a különbség.

Folytatás a tovább mögött.

exit2.jpg

Remek összmunkával hamar kinyitottuk az egyik szekrény mögé rejtett ajtót és a következő sötét helyiségbe jutottunk, amely az előzőnél is sokkal tágasabb volt. Kis szerencsétlenkedés után sikerült világosságot teremtenünk és végre normális körülmények közt folytathattuk a játékot. Dohos ládákból, tárcsás telefonból és egy ütött-kopott számítógépből állt a berendezés. Itt már jobban megizzadtunk, még segítséget is kellett kérnünk pár alkalommal. De erőfeszítéseinket siker koronázta és a harmadik szobába jutottunk. Itt majdnem vaksötét fogadott minket, és az idő is szorított, alig volt pár percünk hátra. Végül gyorsan tovább jutottunk az utolsó, kicsinyke terembe, melyben a labirintusból kivezető ajtó volt. A falon csupa 9-es volt és értetlenül álltunk, vajon mi lesz a menekülésünk kulcsa. Mire rájöttünk, időnk sajnos lejárt, de így is volt lehetőségünk magunktól kijutni, ami végül 65 percbe telt.  

exit3.jpg

Kiszabadulva kaptunk pár dicséretet, hogy nagyon jól dolgoztunk, segítségre szinte alig volt szükségünk. Sajnos az utolsó feladvány két fő számára nagyon időigényes, ez lett a „vesztünk”. Kicsit csalódottan, de mindenképp roppant kellemes élményekkel gazdagodva indultunk haza. Ami érdekessége a helynek, hogy van lehetőség megfigyelő módra is. Ekkor egy külső szobából figyelhetjük barátainkat kamerákon át.

Logikus felépítés és sok terem jellemzi az egész helyet, csak a legjobbakat tudom elmondani róla!

A tulajdonostól kaptunk egy kuponkódot, melyet felhasználva olvasóink 1000 Ft-tal olcsóbban foglalhatnak időpontot. Ezúton is szeretnénk megköszönni a felajánlást olvasóink és a Tales From The Blog nevében is, valamint a lehetőséget, hogy kipróbálhattuk az Exit The Room-ot!

Ennek a kuponnak a kódja: TALESFROMTHE1000

Honlap: www.exittheroom.huFacebook: http://www.facebook.com/ExitTheRoomCím: 1065 Budapest, Eötvös utca 42.
Telefon:+36 20 779 19 25
E-mail: info@exittheroom.hu
Nyitva tartás: Hétfőtől vasárnapig 10-24 óráig.
Ár: 8000 Ft (1 alkalom, kb. 1 óra, 2-5 fő részére összesen)

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Címkék: élménybeszámolók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr694942336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása