Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

MurderHouse élménybeszámoló

Brutális gyilkosság közepébe csöppenhetsz Pest szívében!

2012.12.07. 07:56 Herschmi

murder1.jpgVan egy hely a VII. kerületben, ahol bárki átélheti a krimik és thrillerek világát. Ez a MurderHouse, ahol egy különösen kegyetlen gyilkosság körülményeit kell feltárni. Pár perc sétára fekszik a keletitől, egy jó barátommal, Martinnal kerestük fel.

Más úgynevezett „room escape” játékokhoz képest meglepő módon nem egy alagsori helyiségben található. Bent egy fiatal pár fogadott minket, majd egy rövid beszélgetés és cuccunk lepakolása után elkezdtük a játékot, mely a honlap szerint nagyjából egy órát vesz igénybe.

Kapunk egy jól felépített alapsztorit, miszerint egy lányt irtózatosan megkínoztak és megöltek. Három gyanúsítottunk van: a drogdílere , a sznob ex-pasija, és a halála estéjén megismert fiú. Ha ez nem lenne elég előzményként, a MurderHouse honlapján (és az írásom alján) találunk egy remek kis videót, mely bemutatja a kiscsaj utolsó másodperceit, viszonylag sok vérrel.

A folytatásért kattintsatok a továbbra.

murder2.jpgAz emeletre felérve elég durva látvány fogadott minket. A vérben úszó fehér csempés falak, a PVC függönyök és az orvosi lepellel letakart holttest igazán sötét és nyomasztó hangulatot keltenek, de ha valakinek ez nem lenne elég, a hátborzongató atmoszférát tovább erősítik az apró részletek, mint pl. az asztallapon található leszakadt körmök és orvosi üvegcsékben tárolt belső szervek. Az embernek az az érzése, hogy tényleg egy pszichopata laborjában tartózkodik.

A megoldáshoz hét ponton egy-egy jelentést kell helyesen kitölteni. Könnyítésképpen ezek be vannak számozva és csak sorrendben lehet haladni. A jelentések elkészítéséhez igencsak változatos feladatokat kellett megoldanunk, például az áldozatról készült fényképek, fantomképek, tanúvallomások elemzése. Amitől számomra igazán élvezetes volt, az az, hogy a nyomozás közben találkoztunk a gyilkossal és a halott lány kísértetével is! Martinnal remekül haladtunk, kevesebb, mint 45 perc alatt lefüleltük a tettest!

murder3.jpg

Kicsit könnyűnek találtam a feladványokat, bár a szervezők szerint mi borzasztóan ügyesek voltunk, a csapatok többsége nem igazán képes egy órán belül kijutni. Összességében kellemesen borzongató élmény volt, csak ajánlani tudom, valamint ezúton is szeretném megköszönni a MurderHouse tulajdonosainak, hogy blogunk lehetőséget kapott a játék kipróbálására. Nagyon jól éreztük magunk, köszönjük és sok sikert kívánunk! Mellesleg hamarosan vadonatúj műsorral is jelentkeznek, mely során egy szektás gyilkosságot kell felderíteni.

murder4.jpg

Honlap: http://www.murderhouse.hu
Facebook: http://www.facebook.com/MurderHouse?ref=ts&fref=ts
Cím: 1074 Budapest, VII. kerület, Alsó erdősor utca 12.
E-mail: murderhouse.info@gmail.com
Telefon: +36/30-264-4475
Nyitva tartás: Szerdától - vasárnapig: 14:00 - 21:00 között
A nyomozás ára: 9.000.- Forint/Csapat

Előzetes időpontfoglalás szükséges! 2-4 fő játszhat egyszerre!

Címkék: élménybeszámolók murder house

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr984942276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása