Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Prometheus nyereményjáték - 1. kérdés

2012.12.03. 10:32 Herschmi

prometheus-nyerjat-1.jpgA fantasmania.hu játékot hirdetett, melyben blogunk is aktívan közreműködik. A nyertes, akit kisorsolunk a helyesen válaszolók közül egy gyűjtői NECA Prometheus - Tervező / Engineer figurát kap. Itt és a tovább mögött csatolt képen valamint videón megnézhetitek. A játék 3 fordolóból áll majd, melyek során kérdésekre kell válaszolnotok és e-mailben elküldeni a helyes válaszokat a fantasmania.jatek@gmail.com címre.

Íme az első kérdés:
Ki rendezte a Prometheus-t és mi annak a korábbi filmjének a címe, amiben egy halott Tervezőt (avagy Űrzsokét) láthattunk?

A választ tehát a fantasmania.jatek@gmail.com címre várjuk, a levél tárgya pedig az legyen, hogy 'Tales From The Blog - Fantasmania Prometheus Nyereményjáték 1. kérdés'

prometheus-figura-engineer-szerkeszto-f-neca.jpg

Címkék: játék nyereményjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr824943072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bákk 2012.12.04. 15:07:32

helló !
a következő kérdés mikorra várható és hány lesz ?

Herschmi · http://www.talesfromtheblog.blog.hu 2012.12.04. 16:41:27

@bákk: Hi, elvileg jövő hétfőn lesz a harmadik forduló, utána vmikor sorsolás. Darabszámot nem tudok, de majd megkérdezzük a Fantasmania.hu-tól

süti beállítások módosítása