Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Simpson család - A borzalmak Simpsonháza 10.

11.évad 4.rész

2012.12.03. 17:39 Herschmi

a_simpson_csalad.jpgJubilálnak Simpsonék, ez már a 10-ik halloween-i különkiadás. Sajnos ennek örömére egy elég gyenge epizódot dobtak össze.

Első mesénk a Tudom mit tettél tavaly nyáron alapján készült. Egy ködös éjszakán Marge elüti Ned Flanders-t. A börtöntől tartva balesetnek állítják be az egészet, ám mire lecsillapodnának a kedélyek, fenyegető üzeneteket kapnak és megjelenik egy kampókezű gyilkos is.

Második történetünkben Lisa és Bart egy véletlen folytán szuperhőssé válnak. A lánynak emberfeletti ereje lesz, a fiú pedig abnormálisan meg tudja nyújtani a testét. Életük legnagyobb kihívása elé néznek, amikor a Gyűjtő névre hallgató főgonosz elrabolja a Xénát játszó Lucy Lawless-t.

Az utolsó történetről a tovább mögött írok.

A befejező epizódban Homer feledékenysége miatt az Y2K beteljesedik, a számítógépes rendszerek összeomlanak, a gépek megzavarodnak és káosz uralkodik el az egész világon.

A videót itt megnézhetitek:

Címkék: simpson rajzfilm

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr594940677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása