Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Warm Bodies - újabb előzetes

Zombi szerelem, ami még jó is lehet

2012.12.02. 14:04 Csabi87

Annak idején azt hiszem tettem egy ígéretet, hogy a Warm Bodies nem igen kap szerepet a blogon, hiszen a beharangozók akkor azt ígérték, hogy kapunk egy zombit, aki szerelmes lesz egy lányba és valljuk be a hasonló elvre épülő vámpíros dolog kurva szar volt, annyira, hogy nem elég, hogy horrornak nem nevezhetjük, de még értékelhető alkotásnak sem - persze az új rész bevételi adatai rám cáfolnak, de hát na sok a gyerek, ők meg majd megtanulják mi a jó és lehet még az agyuk sem fejlődött ki rendesen.

De vissza a Warm Bodies-hoz, ami szerintem teljesen jónak ígérkezik, legalábbis a múltkori előzetes szerint, és a mostani egy perces sem okozott számomra csalódást. A zombik rendben vannak, véres részek is akadnak, humorból pedig úgy tűnik nem lesz hiány, sőt mi több egy John Malkovich-t is kapunk az egyik főszerepre. Kell ennél több? Azt hiszem nem igen, ami külön jó, hogy az elsőre nyálgépnek tűnő főhősünk Nicholas Hoult is egész mókás karakternek tűnik.

Mi a tanulság? Nem szabad előítéletesnek lenni.

Címkék: előzetesek zombi upcomings warm bodies

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr724942687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása