Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Stoker - egy új poszter

Chan-wook Park új filmje

2012.11.29. 13:52 Csabi87

Amiben ráadásul Nicole Kidman is felüti kis fejét. A filmről korábban már írtunk, volt előzetes is a blogon és talán még jó is lesz, Park-ot ismerve ez nem elképzelhetetlen, hiszen azért pakolt már le ezt-azt az asztalra (Old boySzomjúság, Extrém esetekA bosszú ura).

Maga a történet egy India nevű leányzóról szól majd, aki elveszti édesapját, majd megjelenik a színen a kedves Charlie bácsi, akiről India eddig egy büdös szót nem hallott, na de a tag rendes és igyekszik segíteni, ám hamar kiderül, hogy a felszín alatt egy cseppet sem felszínes, rejtélyes lélek bújik meg.

A produkció jövőév márciusában érkezik és ami még érdekesség lehet vele kapcsolatban az az, hogy a forgatókönyvet az egykor összetetovált Wentworth Miller jegyzi.

Stoker-Int-Poster-2.jpg

Címkék: poszter stoker upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr484935800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása