Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Grabbers - német nyelvű előzetes

CGI szörnyes vígjáték Európából

2012.11.29. 11:47 Csabi87

Az a helyzet, hogy amennyire jók az angol horrorfilmek, az írek ilyen jellegű próbálkozásai annyira rosszak, legalábbis az eddigi tapasztalataim szerint, de talán ezen a Jon Wright rendezésében készült Grabbers majd változtat, hiszen az eddigi előzetesek alapján elég mókás és igényes produkció lesz.

A történet szerint egy csápos CGI szörny szedi majd az áldozatait egy kis vidéki városkában, ahol aztán az ott lakók egy véletlen folytán rájönnek, hogy a lény nem szereti a részeg embereket, mivel az alkoholtól rossz ízű lesz a lakoma. A helyieknek nem is kell több ok az ivásra, hiszen túlélni azt mindenképpen szeretnének, ezért csapra vernek mindent, amiben egy kis alkohol van.

Nem hangzik remekül?

Ezúttal egy német nyelvű előzetesnek örülhetünk, amit talán nyelvtudás nélkül is érdemes végignézni, ugyanis úgy vettem észre, hogy eddig nem látott jeleneteket is belecsempésztek.

Címkék: előzetesek cgi upcomings grabbers

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr34935643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása