Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Countdown - poszter és előzetes

Ígéretes horror Thaiföldről

2012.11.29. 15:26 Csabi87

Countdown-Poster.jpgAz ázsiai horrorfilmek közül őszintén szólva a legjobban a thai alkotásokat szeretem, ezek általában nem annyira elvontak mint a japán vagy dél-koreai produkciók, és habár igaz, hogy picit amerikaias beütésűek, viszont ennek ellenére mégis igényesebbek és jobbak, mint az Államokban készült horrorok többsége.

A Countdown-ról sajnos elég kevés infót találtunk a neten, szinopszis sem igen van olyan nyelven, amit a szerkesztőségben bárki is letudna normálisan fordítani, viszont egy poszter és egy előzetes azért dukál a bejegyzéshez és kérem szépen ezeket kötelező is megnézni.

Ez alapján egyébként elég könnyen vázolhatjuk is a sztorit, adott egy baráti társaság, akik szeretnek füvezni és mivel közeleg az új év, ezért szeretnének kirúgni a hámból. A dolog egész jól sikerül, ugyanis rátalálnak egy Jesus nevű alakra, aki picit tényleg hajaz Jézusra, viszont a srác sokkal elvetemültebb és semmiképpen nem áldozná fel magát az emberekért, mint azt mondjuk névrokona tette. Sőt, inkább a társaság tagjait igyekszik szörnyű kínokban részesíteni.

Engem pedig ezzel abszolút meg is vettek, ráadásul az előzetest is patent módon sikerült összerakni.

A hazájában december 20-án mutatkozik egyébként be a Countdown.

Címkék: thai előzetesek poszter upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr664936513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tökibá 2012.11.29. 21:10:37

A GTH jó mozikat ad ki, ez eltér a szellemes vonaltól, de talán nem is baj.
Ígéretes.

süti beállítások módosítása