Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Crying Wolf - előzetes

Vérfarkasos horrorvígjáték az angoloktól

2012.11.26. 17:31 Csabi87

A szigetországbeli horror felelősök általában szeretik a humort ötvözni a kedvenc műfajunkkal és többségében egyébként szerintem ügyesen is teszik mindezt.

Most pedig újabb biztatónak tűnő produkcióról számolhatunk be a Crying Wolf-ról, amelyben a vérfarkasok kerülnek előtérbe. 

Történetünk egy kis angol városkában, Deddington-ban játszódik majd, ahol nagy felkavarodást okoz egy fiatal leányzó fura halála és persze arra sem kell sokat várnunk, hogy kiderüljön az eset mögött bizony szőrös gonoszok bújnak meg.

Az előzetes elég izgalmasra sikeredett, reméljük a kész filmmel sem lesz semmi gond.

Címkék: angol vígjáték előzetesek upcomings crying wolf

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr154926489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsézön 2012.11.27. 11:25:34

Megszaporodtak most a véfarkas filmek. Ennek nagyon örülök csak az a baj, hogy az egyik szarabb, mint a másik. Megnéznék már egyet amiben nincs humor és hasonló cselekmény pl. Az ezüst pisztolygolyókhoz vagy a Bad moonhoz. Rejtélyes haláleseteket, nyomozósdit akarok a szörny után végre a klasszikus recept szerint. És legyen már félelmetes basszus. Nem fantasy kell, meg vígjáték. Egy nyamvadt farkasembert akarok aki a jó öreg szabályok szerint működik és kontrollálatlanul öl ha eljön az ideje.

süti beállítások módosítása