Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ClosedIn - Új szabadulós játék

Ahol az emberek kérik, hogy zárják be őket

2012.11.20. 11:10 Herschmi

closedin-kep.jpg

Budapesten a Városligetben egy újabb kijutós játékra várják az érdeklődöket, ugyanis e hónap elején megnyílt a ClosedIn szoba, ahol a szervezők 60 perc pörgést, izgalmat, rejtélyt, igazi szórakozást ígérnek a résztvevő 2-4 fős csapatoknak.

A nyitás kapcsán Tóth Béla koordinátor a következőket mondta:

„Az escape game vagy kijutós játékok online, azaz internetes verziói régóta közkedveltségnek örvendenek. Ezen játékok lényege, hogy meghatározott időkeret alatt feladatok megoldásával lehet kijutni a zárt térből. Ilyen kijutós játék a ClosedIn is, csak élőben.”

A háttértörténet alapján megtudjuk, hogy aki belép a szobába, azt egy időgép repíti vissza az 1400-as évek végére. Az időgépet logikai feladatok útján lehet irányítani, így haladva vissza az időben napjainkig. Tóth Béla azt is elmondta, hogy a feladatokhoz semmilyen lexikális tudás nem szükséges, kizárólag logika, éles szem kell a feladatok megoldásához és a visszajutáshoz a 2000-res évekbe.

„Mind baráti társaságoknak, mind céges kis létszámú csapatépítésnek kiváló a szoba. Csapatban gondolkodva, egymással a jelek értelében megegyezve juthatnak ki a ClosedIn szobából az időutazók. Pörgés, jó kedv és agytorna, ezek, amik igazán jellemzik játékunkat, várunk mindenkit szeretettel.”

Aki a játékra jelentkezne, a www.closedin.hu oldalon megteheti, de bővebb információt a a játék FB oldalán is találhattok.

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr894896104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása