Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Collection - egy kis kedvcsináló

2012.11.16. 14:09 Csabi87

Nem tudom rajtam kívül van-e még valaki, aki iszonyatosan nagyon várja a The Collection-t, amely egyébként a 2009-es The Collector folytatása. Remélem igen, hiszen az első felvonás egy picit hihetetlen, de ettől függetlenül remekbe szabott horror volt A dög trilógiát és néhány Fűrész epizódot is jegyző Marcus Dunstan és Patrick Melton kettősétől.

A mostani videóban előbbi beszél néhány szóban a filmről és mutatnak is egy-két eddig nem látott jelenetet. Csak a gore kedvéért jegyezném meg, hogy az első néhány percben több 10 embert fog lemészárolni fő gonoszunk, úgy hogy textil nem marad vér nélkül.

Az előzetesért katt ide, míg a produkcióval kapcsolatos korábbi posztokat itt gyűjtöttük össze.

Címkék: videó upcomings the collection

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr504909221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

judisz 2012.11.16. 14:12:44

Én is várom,de nagyon...Ugyanúgy ahogy az új Texasi láncfűrészest és Takashi Miike új filmjét,csak az utóbbihoz sajnos még nincs felirat :/

süti beállítások módosítása