Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Supernatural 8. évad 7. rész

2012.11.16. 07:20 SZANDRA

Újabb Supernatural epizóddal gazdagodtunk a héten a "A Little Slice of Kevin" című részt mutatták be szerda este a tengerentúlon, ami végre visszatért a cselekmény eredeti főszálához.

A spoileres leírást szokás szerint a tovább mögött találjátok.

supnat8-7-1.jpg

Bár most nem a történések sorrendjében szeretnék haladni, mert így is több fontos esemény zajlott párhuzamosan, talán az egyik legfontosabb, hogy Castiel visszatért! Legalábbis engem ez nagyon meglepett, annyira hirtelen a semmiből oldották meg, mondjuk vártam már, hogy így lesz és végre derüljön ki hogy mi is történt vele.

Bíztam benne hogy nem csak Dean zakkant meg teljesen, hogy lidércként jelenik meg neki Cass, de végül is csatlakozott újra a fiúkhoz, és nem is őrült szerencsére, teljesen tiszta, bár már a Purgatóriumban is az volt, mint ahogy kiderült Dean visszaemlékezéséből és Cass valódi, igazi emlékképeiből is.

Mikor elérték a portált, Bennyt Dean még kicsempészte ígérete szerint, közben pedig jöttek a leviatánok, hogy elkapják az angyalt, azonban mint kiderült, Cass saját maga döntött úgy, hogy marad ott ahol van. Dean persze végig úgy érzete hogy az ő hibája, ahogy ez szokott lenni, sok szerencsétlenségért magát okolja, ahogy itt is, de így már sokkal világosabb a kép.

supnat8-7-2.jpg

Cass hasonlóan önmarcangoló típusú karakter, ő is mindenért magát okolja, elbukott a Mennyben, a Földön, marad a Purgatórium, de neki nem ott a helye, ahogy ez ki is derül, hogy az angyalok kiemelték őt onnan, ennek azonban az az ára, hogy kémkednie kell a Winchesterek után. Van egy olyan érzésem, ezzel megint olyan hazugság áradatot indít majd el, amit a fiúknak, különösen Deannek megint csak nehéz lesz elfogadnia...bár Cass először azt hittem, hazugsággal nyit, mikor azt állította nem tudja hogy jutott ki, miközben Dean ha nem is pontosan de emlékszik, ez valóban gyanús, de az utolsó pár percben ez is kiderült, ahogy így Cass újabb feladata is, amit kiosztottak rá. Elég sok konfliktus van így is Dean és Cass között, amik bár most időlegesen letisztultak, újabb érzelmi huzavona várható ha Cassről megint kiderül, hogy besúgó, és ki tudja, az angyaloknak pontosan mi a konkrét tervük...

Na de a fő történés, hogy rejtélyes viharok, tornádók és egyéb időjárási jelenségek közepette eltűnt néhány ember, a világ különböző pontjaiból, még Rómából is. Kiderül hogy mind ez Crowley műve, aki begyűjtötte a jövő prófétáit. A próféták ugye Isten szavainak közvetítői, akik mint Casteiltől megtudtuk, egymást követik a sorban, először ott volt ugyebár nekünk Chuck több évadon át, aki megírta a Supernatural-könyveket, most itt van Kevin Tran, aki a táblákat fordítja le, a jelenben mindig egy próféta van, így azok a személyek, akiket a Pokol királya elrabolt, a következő lehetséges próféták. Sajnáltam kicsit szegényeket, azt se tudják hol vannak, miért, és később még milyen feladatok várhatnak rájuk, nem is sejthetik, leginkább szegény kisfiúnak lehet ez nagy trauma, de ez nem fog kiderülni, csak ha egyszer a sztori ezt a szálat veszi fel. Azonban Crowley rátalál Kevinre, így a próféták meg is szabadulnak a sorsuktól, egyelőre, mert így Kevinre marad hogy folytassa a megkezdett munkáját és lefordítsa Metatron arkangyal igéit.

supnat8-7-3.jpg

Kevin az anyjával bujkált, ami olyan szempontból volt őrültség, hogy egy boszorkányt kértek, hogy segítsen nekik, ami nem tudom miért lenne jobb megoldás mint a Winchester-duó. Persze érthető hogy Kevin nem bízik annyira Deanben azok után, ami történt a megszálláskor, de ezt az idők során be lehetett volna látni, hogy bármi is történik, ők csak a jó ügyért küzdenek, még egy ismeretlen boszorka talán nem a legbízhatóbb, első benyomásra meg főleg rossz ötletnek tűnt, de Kevin anyja is hajthatatlan. Végül mégis csak a fiúk segítségét kérte Kevin anyuka, mikor a fiát Crowley elrabolta, és akkor már Cass is aktívan részt vett a mentőakcióban. Igen nagy szerepet is kapott benne, mikor Crowleyval viaskodtak Kevin életéért és a tábláért, reméltem pedig hogy egy mindent eldöntő nagy csata lesz, ahol vagy az angyal, vagy a démon elbukik. Ehelyett viszont egy támadás során a tábla kettétört, fele Cassnél, a másik felével pedig Crowley kámforrá vált, és most hogy már Kevin meg van, újra neki kell indulni az útnak, Cass társaságában, megkeresni a tábla másik felét.

Igen eseményben gazdag epizód volt ez, és sok visszatérő szereplőt is kaptunk, akik már hiányoztak a történetből, mindenféleképpen egy üde színfolt volt ez a rész az utóbbi termések közül, ami újra a fő szállal foglalkozott, ismét visszatértek az angyalok, a kedvencünk is kijutott, és újra Deanékhez társult, remélem ezen az úton haladnak tovább a folytatásban is.

supnat8-7-4.jpg

Címkék: sorozat supernatural

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr444909358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása