Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Stalled - poszterek

Újabb angol zombis vígjáték a láthatáron

2012.11.16. 11:48 Csabi87

Christian James rendező és Dan Palmer színész/forgatókönyvíró legújabb közös munkája lesz a Stalled című angol zombi komédia, amelyen nem árt rajta tartani a szemünket, hiszen ezen a téren az angolok egész ügyesek szoktak lenni.

Történetünk főhőse egy nem túl szerencsés srác lesz, aki Karácsonyon napján is melózik, mondjuk ez nem is csoda, hiszen lényegében nincsen senkije, így igazán az ünneplésre sem érez késztetést. Ami nagyon szomorú, hogy amellett, hogy a magánélete szívás még a munkája is. Hiszen mindenesként melózik egy cégnél, leginkább égőket cserél és wc-t takarít. Ez utóbbival foglalatoskodik akkor is, amikor hirtelen zombik lepik el az épületet, hősünk pedig a női mosdóban ragad, legalábbis egy ideig.

Az egyik poszter ilyen, a másik meg a tovább mögött található.

Stalled-Poster-2.jpg


Stalled-Poster-1.jpg

Címkék: vígjáték zombi poszter stalled

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr654908819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása