Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hitchcock - új poszter és trailer

2012.11.11. 06:30 RolloJuve

November 23-án mutatja be a Fox Searchlight a tengerentúlon Sacha Gervasi új filmjét, aminek a napokban került ki a nemzetközi trailere és egy új posztert is kapott, részletek a tovább után!

Hitchcock szerepét Anthony Hopkins, a feleségét pedig Helen Mirren fogja alakítani, de feltűnik a vásznon Scarlett Johansson, Danny Huston, Toni Collette, Jessica Biel, Michael Stuhlbarg, James D’Arcy, Michael Wincott, Richard Portnow és Kurtwood Smith is.

A korábban Alfred Hitchock And The Making Of Psycho címen futó filmről annyit érdemes tudni, hogy egy életrajzi jellegű dramedy lesz, aminek keretében a legendás Psycho forgatásának kulisszatitkaiba is bepillantást nyerhetünk. Továbbá fontos elem lesz a rendező és felesége Alma Reville kapcsolata is, de megtudhatjuk, hogyan sikerült végül is engedélyeztetnie az akkoriban botrányosnak és felforgatónak tartott filmet. Akkor nézzük a posztert és a trailert:


Hitchcock-Poster-2-610x903.jpg

Címkék: videó amerikai előzetesek poszter hitchcock amerikai film upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr654901226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása