Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Beneath - poszter

Emberevő halak és a megfeneklett csónak

2012.11.09. 12:19 Csabi87

Larry Fessenden neve valószínűleg nem ismeretlen a horror rajongók körében, az úriember rendez, ír, fényképez is ha kell sőt előszeretettel fektetett zöld hasút készülő filmekbe, ha pedig ez nem volna elég olykor-olykor még fel is tűnik egy-egy produkcióban - horror szinten mondjuk ez utóbbi a jellemző inkább. 2001-ben például ő rendezte a Wendigo-t, szereplőként pedig egy picit láthattuk a The Innkeepers-ben is. 

Fessenden legújabb filmjét a Chiller TV számára rendezi és a Beneath címet viseli, a történet pedig 6 fiatalról szól majd, akik egy kis csónakázós túrára indulnak, de megszopják, mivel az úszóegységük megfeneklik, a tóban pedig emberevő halak élik kis életüket. Zseniális nem?

Nyilván banális a sztori, de engem pont emiatt kezdett elérdekelni.

Beneath-Poster.jpg

Címkék: poszter upcomings beneath

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr694897716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása