Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Millennium Bug - poszter és előzetes

Szörnyes horror, 0% hozzáadott CGI-vel

2012.11.04. 11:03 Csabi87

Januárban már beszámoltunk Nektek a The Millenium Bug-ról, amelyben egy hatalmas bogár szedi majd áldozatait.

A film időközben megjárt még néhány fesztivált világszerte és rengeteg elismerést söpört be, bár tény, hogy igazán nagy eseményen nem mutatkozott be, viszont a kis fesztivál is fesztivál. Az alkotásnak egyébként leginkább a régi vágású horrorok kedvelői örülhetnek, hiszen egy tipikus B filmmel lesz dolgunk, amelyben egyetlen másodperc jelenet sincs számítógépes technikával felturbózva, emiatt lehet egyébként igazán nagy kincs a film 2012-ben.

Történetünk1999. december 31-én játszódik, amikor a világ kétségbeesetten várja, hogy a számítógépek vajon megküzdenek-e a 2000 való átállással. A Haskin család viszont kilóg a sorból, ugyanis ők kirándulni indulnak az ominózus napon, még hozzá a hegyvidékes erdőbe. 
Viszont nem számolnak Crawfordékkal, akik igazi büdös bunkók és megtámadják őket, ám de van valami amivel egyik család sincs tisztában. Az erdő alatt ugyanis ott él egy óriás bogár, aki 1000 évente egyszer jön elő, mert addigra már baromi éhes.

A The Millenium Bug elvileg még idén megjelenik DVD-n, ehhez érkezett egy borító terv és újabb előzetest is találtok a tovább mögött.

The-Millennium-Bug-DVD.jpg

Címkék: előzetesek upcomings the millennium bug

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr324887599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsézön 2012.11.05. 10:55:57

Na ez igazi csemege lesz nekem! Kell az ilyesmi, mint egy falat kenyér! :D

süti beállítások módosítása