Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Love Bite - poszter és előzetes

Vérfarkasos vígjáték az angoloktól

2012.11.04. 17:06 Csabi87

Oké, jöjjön még egy angol horror előzetes mára, bár azt hozzátenném, hogy az előzetest elnézve ez inkább lesz vígjátékhorror, mint horrorvígjáték, de nézzétek meg és rájöttök, hogy mire gondolok.

Mindenesetre angol film, azokat lehet szeretni, főleg ha valaki értékeli az ottani humort.

Történetünk egy lepukkant kis tengerparti városban zajlik majd, ahol főhősünk Jamie is éli, unalmas, szürke hétköznapjait. Igen ám, de mindez egy csapásra megváltozik, amikor a városba érkezik egy amerikai turista lány, akinek ajka édes, mint a méz, a szeme tükrében el lehet veszni és ráadásul még a segge is jó, Jamie-nek pedig nem is kell ennél több. Viszont egy bökkenő azért akad, miután a csajszi megérkezik a városba eltűnik egy diák, majd még egy és még egy, nem sokkal később pedig egy fura idegen is előkerül, aki elárulja Jamie-nek a titkot: Az amerikai lány egy vérfarkas és szűz fiúk húsára éhezik. Gondolom kitaláltátok, hogy Jamie pont beleesik a skatulyába.

Bugyuta kis vígjáték nem csak bugyutáknak, jó lesz ez. Előzetes a tovább mögött.

Love-Bite-Poster.jpg

Címkék: előzetesek poszter vérfarkas upcomings love bite

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr304887711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása