Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Barta Szabolcs: Vacsora vendég

Random Halloweeni nyalánkság képregényajánló

2012.11.03. 18:33 Herschmi

comics_fejlec_jpg.jpg

Netet böngészve valahogy ráakadtam egy oldalra, ahol fiatal magyar tehetségeknek adnak lehetőséget képregények írására és rajzolására, ez a Random magazin. Már az első bejegyzésben is egy vészjósló halloween-i tökfej virított, melyen azonnal megakadt a szemem. Bőszen elkezdtem olvasni Barta Szabolcs 6 oldalas kis szösszenetét, mely igencsak kellemes meglepetést okozott.

Spoileres írás lesz, ezért a tovább mögött találjátok!

halloweenstuff3.png

Erdő szélén lakó család életébe kukkanthatunk be, amint élik mindennapjaik. Ez is átlagos napnak tűnik, szerencsétlenek nem is sejtik, hogy rabló osont be a lakásba. A gyerek etetése közben ront rájuk az idegen, de nem várt meglepetés fogadja …

A durcás gyermek egy igazi szörnyszülött, akinek kedvence eledele az emberhús, főleg ha még mozog is. Így vadászból lesz áldozat, csórikám az ebédlőasztalon végzi.

Fantasztikus fekete-fehér rajzok és csattanós történet. Tömören így jellemezném. Egyetlen hatalmas hibája van: összvissz pár oldal, pedig szívem szerint reggelig is elolvasgatnám.  

Nehéz lenne egy ilyen rövid sztoriról hosszasan írni, így meg sem próbálom. Pontozásban tőlem 7 pontot kap, mivel a szövegek kevésbé voltak kiforrottak, mint a rajzok.

A képregényt itt olvashatjátok és tölthetitek le.

Címkék: képregény

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr654884739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása