Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

From Parts Unknown: Fight Like a Girl - poszter és előzetes

Csajok, zombik és pankráció

2012.11.02. 13:05 Csabi87

Meglehetősen akciófilmes jellegű ausztrál horror érkezik a jövőévben, amelyről első körben talán fontos tudni, hogy egy no budget produkció, az előzetest pedig azt hiszem már ennek fényében érdemes megnézni - mondjuk annyira azért nem rossz.

A történetről egyelőre nem sokat tudni, bár a lényeg a trailerből is leszűrhető, adott néhány pankrátor csaj, meg valami titkos laboratóriumféle helye, ahol valami igazán rosszul sül el és egy zombiszerű lény elszabadul, majd egy ezzel összefüggő véletlen baleset folytán a laborban tébláboló gonosz néni valami szuper erős akármivé változik és így ő is összefut főhőseinkkel a pankrátor jányokkal.

Tavaly már láthattunk egy hasonló filmet, legalábbis a ketrecharcos szempontból, hiszen a Monster Brawl is ilyesmi koncepciót követett, bár tény, hogy ott sokkal izgalmasabb történetet és apropót kerítettek a produkció köré.

Az előzetest a tovább mögött találjátok.

From-Parts-Unknown-Poster.jpg

Címkék: ausztrál előzetesek poszter upcomings from parts unknown

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr694885377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása