Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Rövidfilm: Familiar (2012)

Kanadai bio-horror

2012.11.01. 20:43 Herschmi

Kaptunk hozzáférést a Fatal Pictures-től a Familiar című legutóbbi kisfilmjükhöz, hogy megtekinthessük, ezt ezúton is szeretném megköszönni a film rendezőjének, Richard Powell-nek és producerének, Zach Green-nek.  

Elég spoileres írás lesz, ezért katt a továbbra!

familiar.jpgJohn Todd éli az átlagemberek szürke hétköznapjait lányával és feleségével, míg meg nem tudja, hogy az asszony újra teherbe esett. Ettől kezdve azt gondolja, romba dől az élete, minden rosszra fog fordulni, így titokban feleségének abortusztablettákat csempészik a reggelijébe. A férfi vívódását figyelvén rá kell jönnünk, nem felelős a tetteiért. Egy parazita rejtőzik a testében, amely ezekre a szörnyűségekre kényszeríti.

Remekül sikerült ez a 20 perces darab, azt meg kell hagyni és eléggé meg is lepett engem. Az első percek után arra számítottam, hogy a férj végső elkeseredésében lemészárolja az asszonyt, vagy valami brutális abortuszt hajt végre a nőn. Ehhez képest kiderül, hogy nem is saját akarata szerint cselekszik, hanem egy belső hang sugallataira hallgat, melynek idővel megpróbál ellenállni. A hang az őrületbe kergeti, így egy késsel nekiáll, hogy kivágja a testéből, hiába figyelmezteti a szörny, hogy nélküle meg fog halni. A lény külsejét nagyon eltalálták, olyan, mint egy óriási féreg és a jelenetet is kellően hosszúra nyújtották, mikor John eltávolítsa a testéből.

A színészeket kitűnően válogatták össze, tökéletes képét adja vissza egy középkorú házaspárból és majdnem felnőtt lányukból álló családnak.

Technikailag abszolút rendben van a film, minden részlet a helyén van. Nem véletlen, hogy a 2012-es Chicago Fear Festen megnyerte a legjobb rövidfilmnek járó díjat.

Csak ajánlani tudom mindenkinek, bár nem tudom, hogy és hol tudnátok megnézni (mi külön kaptunk egy linket, amely jelszóval védett és nem adhatjuk tovább). Nálam 9 pontot kap a maximális tízből.

A filmet és a Fatal Pictures-t facebook-on itt találjátok meg:

http://www.facebook.com/pages/FAMILIAR-The-third-short-from-Fatal-Pictures/192484194103032

http://www.facebook.com/pages/Fatal-Pictures/192817417422570

Címkék: rövidfilm ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr304884120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása