Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Supernatural 8. évad 5. rész - előzetes

2012.10.26. 17:31 Csabi87

Parancsoljatok, a tovább mögött a következő Supernatural epizód előzetesét és egy sneak peaket is találtok, a rész a Blood Brother címet viseli és Halloweenkor vetíti a CW. Ettől függetlenül, ahogy elnézem nem számíthatunk speckó epizódra, de ezzel kapcsolatban is olvashattok részleteket a tovább mögött. Azért ott, mert lehet, hogy spoileresek leszünk.

Szinopszis:

"Miután Bennyt, a purgatóriumban összeszedett vámpírt, súlyosan helyben hagyja néhány fajtársa, Deant hívja segítségül, aki azonnal otthagy mindent és a zavarodott Samnek azt mondja szabadságot vesz ki. Benny elárulja Deannek, hogy a teremtőjét keresi, Dean pedig egyből felajánlja a segítségét. Eközben több visszatekintést is láthatunk, mikor Benny Deannek és Castielnek segített a purgatóriumban. Sam pedig arra használja az egyedüllétet, hogy felidézze, milyen volt Ameliával. Amikor azonban a helyzet rosszra fordul, Dean felhívja Samet, és a segítségét kéri, aminek a következtében minden bonyolulttá válik."

Címkék: sorozat előzetesek supernatural

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr74871224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása