Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Zombies Reborn - poszter és előzetes

Zombihorror Kínából

2012.10.23. 10:57 Csabi87

Zombies-Reborn-Poster-350x489.jpgÚgy látszik ázsiai kis barátainknak megtetszett a tajvani Zombie 108 (hiszen ugye majdhogynem az is betudható kínainak), ezért végre az anyaországban is elkészítettek a saját agyhalottas produkciójukat, persze más kérdés, hogy mit szól ehhez Mao.

Mondjuk az előzetest elnézve lehetnek kétségeink a zombikat illetően, hiszen nem rohadnak, de még csak nem is csúnyák, sőt mi több, terminátorosan világító piros egyik szemük van (nem tudom melyik a jobb és a bal kezem, ezért írtam így) és vámpírfogakkal is el vannak látva.

Történetünk egyébként egy kórházban játszódik majd, ahol pár hulla feléled, a biztonságiak pedig a rendőrök segítségével megpróbálnak a helyzet magaslatára állni.

Őszinte leszek, engem nem sikerült meggyőzni, nem tűnik túl acélosnak, de azért kitudja, a végeredmény akár még jó is lehet, mindenesetre a kínaiak már jövő hónap elején megtapasztalhatják ezt.

Címkék: kínai előzetesek zombi poszter upcomings zombies reborn

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr164859459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása