Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ditch - poszter

Slasher Bill Oberst Jr.-ral

2012.10.23. 15:06 Csabi87

Bill Oberst Jr. neve a horror kedvelőknek ismerős lehet hiszen rengeteg ilyen filmben tűnt már fel, az utóbbi időből például megemlíthetjük a haloványnak nevezhető Abraham Lincoln vs. Zombies-t, amelyben az Amerikai Egyesült Államok zombivadász elnökét alakította, de a Scary or Die című antológia első szegmensében is feltűnt és még tényleg hosszasan sorolhatnák azokat a produkciókat, amelyekben láthattuk és azokat, amikben ott lesz.

Utóbbi kategóriába tartozik a Ditch című slasher is, amelyben 6 főiskolás fiatal kalandjait követhetjük majd nyomon, akik úgy döntenek, hogy ellógják kötelezettségeiket, viszont amire nem számítanak az az, hogy egy véres és durva kalandba csöppennek.

A filmhez egyelőre egy poszter érkezett:

Ditch-Poster.jpg

Címkék: amerikai poszter slasher upcomings ditch

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr674864167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása