Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Simpson család - A borzalmak Simpsonháza 9.

10. évad 4. rész

2012.10.18. 18:20 Herschmi

a_simpson_csalad.jpg1999 haloween-je és Simpsonék ismét a már megszokott speciális epizóddal jelentkeznek, a főcím alatt a horror filmek két legendájával, Freddy Kreuger-rel és Jason Vorhees-zel.

A pokoli paróka

Kígyót tiltott helyen történő dohányzásért halálra ítélik. Wiggum rendőrfőnök kapja el, tanúként Aput, Moe-t és Bartot felhasználva. Kígyó bosszút esküszik, mielőtt még a villamosszékben ropogósra sütik. Szerveit szétosztják, Homér kapja meg a haját. De időnként életre kell és Homér teste felett átveszi Kígyó az irányítást és véres bosszúhadjáratba kezd.

Folytatás a tovább mögött.

Rajzfilramazuri

Marge elviszi Maggie-t balázsolni, de hogy a gyerekek ne nézhessenek tiltott műsorokat, magával viszi a távirányító elemeit. A gyerekek Homér szerszámosládájában találnak plutóniumot és azzal pótolják. A tévét kapcsolgatva bekerülnek az adásba, pont egy Frinci és Franci rajzfilmbe. Végre élőben nevethetnek szegény macska szenvedésein, csakhogy a ő a kisegérrel ezen nem szórakozik olyan jól és Simpson gyerekekre támadnak.

Csillagközi ivarzás

Maggie-nek elkezd nőni a foga, de nem csak ez az egyetlen változás. Megtanul a plafonra mászni és a lábai helyén csápok nőnek. Kiderül, hogy Kang (a minden halloween-i részben szereplő idegenek egyike) a kislány igazi apja. A helyzetet pedig a Jerry Springer Show-ban próbálják megoldani.

A videót itt megnézhetitek:

Címkék: simpson rajzfilm animációs

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr484765334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása