Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Excision - előzetes

Egy őrült lány balladája

2012.10.17. 14:43 Csabi87

Excision-poster.jpgAz Excision című filmhez korábban már volt egy előzetesünk, amelyet azóta jó érzékkel töröltek a Youtuberól, de aggodalomra semmi ok, ugyanis szerencsére érkezett egy újabb, hosszabb és véresebb trailer Richard Bates első nagyfilmjéhez.

A történet Pauline-ről szól, aki egy tinédzser lány és meglehetősen a meg nem értett tinik kategóriájába tartozik. Pauline szereti felkaparni a sebek után maradt vart, előszeretettel boncol döglött állatokat és a képzeleteiben szívesen végez különféle műtéti beavatkozásokat ismerősein. Egy szóval Pauline meglehetősen lükepék, hogy ezzel a cseppet sem degradáló és mókás jelzővel éljek a már elnyűtt, "nincs ki a négy kereke" kifejezés helyett.

A filmben tehát az ő történetét ismerhetjük meg, a küzdelmét az édesanyjával, aki egy hülye picsa...a tanáraival, akik csak a javát akarják...illetve a húgával, aki egy csúnya betegség miatt sajnos haldoklik és egyébként nem mellesleg ő az egyetlen ember a földön, aki megérti Paulinet.

Az már az előzetesből is jól látszik, hogy Bates előszeretettel keverte a szexualitást a különféle, de lehetőleg véres horrorrészekkel és ami igen szép dolog, hogy az előzetest hangulatosra vágták össze, a zeneválasztásért pedig szintén jár a piros pont.
Egyébként fontos lehet tudni, hogy Bates, 2008-ban rövidfilm formájában már leforgatta a szóban forgó produkciót, most viszont lehetősége nyílt hosszabban elmesélnie a történetet, sőt mi több a casting során még ismert horrorszínészekkel is sikerült megerősítenie a stáblista ezen részét.

Ennek köszönhetően láthatjuk majd Malcolm McDowellt (Mechanikus narancs, Halloween, A tűzgyújtó 2.) és Ray Wiset (Zsákutca, Robotzsaru, Aki bújt, aki nem 2.). De rajtuk kívül John Waters (Chucky ivadéka), Roger Bart (Smiley, Motel 2.), Ariel Winter (Nem fogadott hívás) és Traci Lords (Penge) is feltűnik, míg a főszerepben AnnaLynne McCord (Vérbosszú, Kés/alatt) igyekszik domborítani.

Címkék: előzetesek poszter upcomings excision

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr884851702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása