Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Walking Dead - Premier

Válaszolnak a színészek és a stáb tagjai

2012.10.16. 13:16 RolloJuve

walkingkedd-kisebb.jpg

A Shock Till You Drop szerkesztője azon kevesek között volt, akik bebocsátást nyertek a The Walking Dead harmadik évad első két részének premier előtti vetítésére, egyúttal rövid interjúkat készített a stáb tagjaival és a színészekkel, ezek fordítását olvashatjátok a tovább után.

Glen Mazzara (Showrunner)

01 glen mazzara.jpgAmiben más ez az évad: Több karakter kerül képernyőre, több értékrend. Az előző évben mindenki próbálta kitalálni, hogy mit csináljanak, mindenkinek ugyanazok a kérdések jártak a fejében, de most különböző szemszögből látjuk majd a dolgokat, mindenkinek más lesz a fontos. Ez konfliktusokhoz és még drámaiabb eseményekhez vezet. A cselekmény is sokkal bonyolultabb lesz idén. Bemutatkozik Woodbury települése, a Kormányzó, Michonne, akik miatt imádjuk a képregényt és végül eljutottunk odáig, hogy a sorozatban is szerepeljenek, ez nagy örömmel tölt el minket.

Mit várhatunk a téli szünet előtti záró résztől? Nagyban gondolkodunk és arra számítok, hogy rengeteg „Hogy tehetitek ezt velünk?” jellegű tweet érkezik majd karácsony tájékán. Bízz bennem, tudjuk mit akarnak a rajongók és mik az elvárásaik. Képesek vagyunk nagy dolgokra és anélkül izgalmas félévadzárót készíteni, hogy elérnénk a csúcspontot.

Gale Anne Hurd (Producer)

Megtudjuk majd, hogy mi történt Rickkel és a többi túlélővel télen? (A 02 gale anne hurd.jpgharmadik évad néhány hónap kihagyásával indul.) Meglehetősen hamar ki fog derülni, meglátjátok majd, hogyan élték túl azt az időszakot és milyen kockázatos dolgokhoz folyamodtak.

Emelkedő költségvetés a jobb zombik érdekében: Így van, Greg Nicotero és csapata a KNB EFX-nél már rászolgáltak erre. Azt szeretem, hogy nagyon sok különböző technikát alkalmaznak. Protéziseket, távirányítható dolgokat, bábokat – az összes trükkjét felhasználja idén. Az nem megoldás, hogy lelövöldözik a zombikat, mivel a zaj újabb zombikat vonz oda, így közelharchoz kell folyamodniuk, legyen a fegyverük kard, fejsze vagy akár egy piszkavas. Ezáltal a szereplők sokkal sebezhetőbbé válnak.

A félévadzáróról: Megható cliffhanger lesz, ami összefügg azzal ami néhány kedvenc karakterünkkel történik.

Andrew Lincoln (Rick)

03 andrew lincoln.jpgA Rick szerepében töltött három évről és a tapasztalatokról: Érezhető a két évad közötti időugrás. Az előző évadokban nem fedtük le az időt ilyesmivel. Az időugrással egyből látható a fejlődés és a változás a vezető szerepében, a halálozási ráta amit megtapasztaltak, ez Ricket a legsötétebb, legelzártabb helyre viszi, ahol valaha volt.

A családi kötelékek az évadban: Most nem a legerősebbek. nemjó.hu. A kölyöknek lesz a legbámulatosabb útja az évadban és Chandler nagyszerű munkát végzett. Látható lesz a kiskatona fejlődése és ez félelmetes.

Az akciódús, zombikkal teli nyitóepizód: Amikor bementem a díszletbe, a kellékes srácok azzal fogadtak, hogy „ebben a részben annyi zombit ölnek meg, amennyit eddig egy évad alatt”. Szórakoztató volt. Azt szeretem a sorozatban, hogy érezhetően jobb, amikor megtaláljuk az egyensúlyt a horror, a poénok, a borzongás, a karakterfejlődés és a szereplők közti kapcsolat között.

Robert Kirkman (Creator)04 robert kirkman.jpg

Az volt a legdrasztikusabb változás a képregény és a sorozat között, amikor azt mondtad „Hű, olyasmit tettetek le az asztalra, amire nem is gondoltam”: Azt hiszem ez a Kormányzó karakterének a kiemelésére vonatkozott. A képregényben mindig kettős személyisége volt. Az egyik, amilyennek mutatta magát és a másik, amilyen valójában volt. Ezt akartuk hangsúlyozni és David Morrissey profi módon játszotta el ezt a kettős szerepet, ami mindenki csodálatát elnyerte. A Kormányzó az az ember, aki miatt érdemes nézni ezt az évadot.

Eljátszottál már a gondolattal, hogy te is rendezz néhány részt? (nevet) Egyáltalán nem, ahhoz dolgoznom kellene. Még a gondolatát sem szeretem, hogy felkelek és egész nap dirigálok az embereknek, hogy mit csináljanak. Nem, nem…

Lauren Cohan (Maggie)

05 lauren cohan.jpgÉrzelmi szempontból durvára fordultak a dolgok Maggie számára az évadnyitóban, ez még rosszabb lesz? Igen, feltétlenül, nehéz is elképzelni. Pokoli túra lesz ez az évad. Átvészeltük a tél hét hónapját, megpróbáltunk megállapodni valahol és eljutottunk a börtönig, ahol megtaláltuk a helyünket, élelemhez jutottunk, de ezután a dolgok jóval rosszabbra fordultak.

Zombikat ölni szórakoztató: Izgalmas, miután bemelegítettünk és ott vagyunk a jelenetben, elhangzik a csatakiáltásunk és már jönnek is zombik, mi pedig megpróbálunk új trükköket bedobni, hogy megöljük őket. Greggel és Russellel a kaszkadőr sráccal dolgozunk. Ez egy könyörtelen, véget nem érő móka. Vérszomjas leszek tőle.

Chandler Riggs (Carl)06 chandler riggs.jpg

A „Carl, maradj a házban” pólókon való szerepléstől a rajongói reakciókig: Ez szuper, internetes mém lettem. Egyetértek a rajongókkal, de ez az író hibája (nevet). Ugyanakkor nagyon király.

Carl felnő a harmadik évadban: Ami Shane-nel történt és ami Dale-lel és a mocsári zombival történt, azt Carl megpróbálja maga mögött hagyni és amennyire tud továbblépni, mert máshová nem mehet. Ha visszafordulna akkor összeomlana.

Amire türelmetlenül vár: Az évad végére, mert nagyon imádom, hogy rengeteg akció lesz benne.

Emily Kinney (Beth)

07 emily kinney.jpgBeth és Carl kapcsolatáról: Azt gondolom, azt látjuk, hogy nincs senki aki Carl-lal egykorú lenne és ehhez, bár ő is idősebb, Beth áll a legközelebb, aki tudja, mi játszódik le benne. Az évad során látni fogjátok, hogy Carl megnyílik, és elmondja mit érez. Ez egészen dinamikus és úgy látom, hogy inkább egy haveri kapcsolat, de mivel Carl épp serdülőkorban van, egy kicsit szerelem is.

Danai Gurira (Michonne)08 danai gurira.jpg

Hű marad a sorozat Michonne háttértörténetéhez, megtudjuk majd honnan jött vagy titokzatos nő marad? Azt hiszem ő ilyen. Hosszú történet, hogy mit miért tesz, de belekóstolhattok majd.

A közös munkáról az Andreát alakító Laurie Holdennel: Csak most kezdtük megismerni egymást, de dolgozunk rajta, hogy kik voltak és mit csináltak a karaktereink hét hónapon keresztül (a 2. és 3. évad között).  Sürgősen meg kellett találni az egymás közti kapcsolatot. Az én karakterem magányosabb, így ez egy érdekes megvilágításba helyezi a dolgokat. Nehezen barátkozik, viszont én személy szerint gyorsan összebarátkoztam Laurieval és mindenkivel a stábból.

IronE Singleton (T-Dog)

09 irone singleton.jpgT-Dog többet szerepel ebben az évadban: Az emberek többet akartak T-Dogból és meg is kapják. Nagyszerű volt Danaival és Daviddel dolgozni. Mindkettőjükkel előzetesen felvettem a kapcsolatot twitteren, így könnyű volt megtörni a jeget.

Akkor T-Dog találkozik majd a Kormányzóval? Talán. (nevet) Ha lesz ilyen, az biztos, hogy egy csúnya nap lesz.

Az évadról általánosságban: Sokkal érzelgősebb, de egyúttal mocskosabb is lesz. Mindent felcsavartunk 10-esre. Sokkal több lesz az akció. A rajongók ezért sípoltak állandóan, hát most megkapják. Személy szerint roppant kíváncsi leszek a facebookos és twitteres reakciókra, a szemem a pályán lesz!

A kedvenc zombi: Amelyik a kútba esett a második évadban és a kislány az első évad cold-openjében. A harmadik évadból? Talán az első, az az én (nos, maradjuk inkább ennyiben – a ford.) kedvencem.

Fordította: Buzás Roland

Az eredeti cikket itt, további érdekességeket pedig a The Walking Dead – Magyar Rajongói Oldal facebook oldalán találhattok!

Címkék: interjú sorozat the walking dead interjúfordítás

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr734851840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lilly.alien 2012.10.16. 20:05:12

A nyitás jó volt, bár megint az az érzésem, hogy megint nem tudunk meg valamit, de remélhetőleg a végére kiderül (a két évad között hét hónap telik el, hogy az alatt mik történtek). Végre ment a zombimészárlás is (yes!), a furcsa az volt, hogy mindenki mesterlövész pontossággal lőtt (a facebook oldalukon is sokan rákérdeztek erre). A kedvencem pedig a kevláros (jól írtam?) zombik voltak. :))

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2012.10.16. 21:20:43

@nyuszikirály: egy picit valóban, de azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy a FB-os dolognak is van értelme, sok olyan infó, dolog felkerül oda, aminek itt nincs helye és amit direkt oda szánunk (persze apróságokról van szó) egy gyors ESC-vel meglehet tőle szabadulni és amikor rendeltetésszerűen működik akkor csak pár hetente jelentkezik.

@lilly.alien: egyetértünk :) és igen kevláros zombik :) szerintem is ők voltak a legjobbak :)

RolloJuve 2012.10.17. 09:54:44

@lilly.alien: Nekem akkor lett volna a kedvencem a rész, ha a tűz körül a Kumbayát kezdik el énekelni, pedig hogy szurkoltam, mikor Beth másik számot kért :D

süti beállítások módosítása