Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Zombie Massacre - poszter

2012.10.15. 14:22 Csabi87

Pár napja már megmutattuk Nektek a Zombie Massacre című olasz zombihorror előzetesét, most egy új poszter is érkezett az alkotáshoz, amelyet az Eaters rendezői Luca Boni és Marco Ristori dirigálnak, viszont fontos tudni azt is, hogy Uwe Boll mérhetetlenül legendás nevét adta a produkcióhoz.

Ez mondjuk senkit ne rettentsen el, mert az előzetes alapján fasza kis zombis hentelésnek tűnik ez és azért így már biztatóbb a dolog.

A történet szerint egyébként az Amerikai kormánynak hála Kelet-Európában elzombulnak az emberek és pár katona odamegy, hogy rendet tegyen. Köztük van egyébként Jack Stone is, akit a börtönből hoznak ki, mivel gyilkosság miatt ott ül, viszont ha elvégzi ezt a feladatot, akkor szabad lehet. Persze a zombikkal elbánni nem gyerekjáték.

Zombie-Massacre-Poster-1.jpg

Címkék: olasz zombi poszter zombie massacre

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr104849754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása