Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bingo - poszter és előzetes

"Játékos" japán horror Yohei Fukudától

2012.10.15. 16:26 Csabi87

Yohei Fukuda neve mondjuk így hirtelen biztos csak a megrögzött ázsiai horror fanoknak lehet ismerős, ezért picit felvezetném az ürgét. Fukuda az elmúlt években készített már néhány horrort, sőt tulajdonképpen rendezőként csak ilyen produkciókat vezényelt. Ide tartozott a X gemu, a Gakko ura saito, vagy az Oneechanbara: The Movie, amelyek nagy része itthon nem feltétlen ismerős, viszont Fukuda 2009-ben a Grotesque (Gurotesuku) című horrorban is közreműködött operatőrként, idén pedig újabb horrorral jelentkezik a Bingoval, amely egész jónak tűnik.

A történet Yusuke Yamada regényét vette alapból, amely a nem túl távoli jövőben játszódik, Japánban, ahol a halálbüntetés újból divat lett, viszont, hogy izgalmasabb legyen a dolog, a halálbüntetések kiszabása játékos módon történik, a bingo nevű játék "felhasználásával", így döntenek arról, hogy az adott rabra milyen sors vár.

Aktuális hősünk, Masaya sorsa pedig már eldőlt, azonban a monitor túl oldalán szemet szúr az őrnek, Mayuminak, akiben szikra pattan és a többit valószínűleg már tudjátok.

Egyelőre csak egy rövidke teaser előzetest (tovább mögött) találtunk, de amint lesz több jelezzük.

Bingo-poster.jpg

Címkék: japán előzetesek poszter bingo

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr554849763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása