Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Zombie Massacre - előzetes

Olasz zombifilm Uwe Boll nevével

2012.10.11. 12:58 Csabi87

Zombie-Apocalypse-Poster.jpgHajajjj, azért Uwe Boll neve sosem a legbiztatóbb dolog, bár az is tény, hogy divat fikázni az ürgét, hol ott nyilván készít szarokat, de valahol mégis szórakoztatóak a filmjei és egyszer simán nézhetőek, de aztán kinek mi.

Nos kétes hírnevű hősünk egy olasz zombi produkcióhoz a Zombie Massacre-hez is a nevét adta és habár ez tényleg elijeszthet embereket, viszont már jelezném, hogy egyébként Luca Boni és Marco Ristori rendezésében készült a produkció, az úriemberek pedig zombis témakörben alkottak már, egészen pontosan az Eaterst, ami nem volt olyan nagyon rossz.

A történet szerint egyébként az Amerikai kormánynak hála Kelet-Európában elzombulnak az emberek és pár katona odamegy, hogy rendet tegyen. Köztük van egyébként Jack Stone is, akit a börtönből hoznak ki, mivel gyilkosság miatt ott ül, viszont ha elvégzi ezt a feladatot, akkor szabad lehet. Persze a zombikkal elbánni nem gyerekjáték.

Nos túl sok csavarra nem kell tehát számítani, de az előzetesből is azt lehet kivenni, hogy itt inkább a hentelésen van a hangsúly, amivel nincs is baj, csak legyen nagyon nagyon durván jó, oszt akkor öröm és bódogság.

Címkék: olasz előzetesek zombi zombie massacre

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr704832798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása