Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

John Dies at the End - retro poszter

A Fantazma alkotójának új filmje

2012.10.11. 14:34 Csabi87

Don Coscarelli annak idején egyértelműen a Fantazma filmekkel tette le névjegyét a horror iparban, bár érdekes tudni, hogy a líbiai származású rendező a széria negyedik része óta nem igen rendezett horrort, igaz volt egy A horror mesterei epizód, amit a nevéhez köthetünk, illetve a Bubba-Ho Tep, de az meg inkább egy vicces fantasy volt, mintsem horror.

No de idén Coscarelli újra hallat magáról a John Dies at the End című filmjével, amelyhez korábban már volt előzetesünk érdemes csekkolni.

A történet középpontjában két fiatal srác áll, illetve egy drog, ami eddig soha nem látott élményeket nyújt a használóinak. Dimenziókat és időt átlépve sodródnak mindenféle. A túl világi invázió pedig elkezdődik a világot pedig két srácnak kellene megmentenie, akik még munkát is alig tudnak találni...

A filmes fesztiválok egy részét egyébként már végigjárta a produkció, VOD formátumban pedig majd december végén lesz elérhető, míg az amerikai mozik jövőév elején kezdik vetíteni a nagy közönség számára.

John-Dies-at-the-End-Poster.jpg

Címkék: poszter upcomings john dies at the end

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr644832730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása