Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Christien Tinsley interjú - American Horror Story

2012.10.11. 17:36 RolloJuve

ahs fejléc.jpg

Christien Tinsley neve nem feltétlenül olyan ismerős, mint egyes színészeké, rendezőké, viszont az biztos, hogy filmes, sorozatos berkekben egy igazi ász. Tinsley jelenleg az American Horror Story profi sminkes stábjának vezetője, aki a széria végett Emmy jelölést is kapott, de fontos tudni, hogy Oscas-díjjal is kitüntették már, hogy pontosan miért? A válaszokat az interjúfordításban találhatjátok, amelynek az eredeti változata itt érhető el.

Christien-Tinsley.jpgKöszönjük, hogy időt szakítottál ránk. Elárulnád az olvasóknak, hogy kerültél először kapcsolatba a profi sminkes trükkökkel?

Kisgyerekként kezdtem álarcokat készíteni Halloween-re és szobrokkal díszíteni a hálószobámat Seattleben. Később Los Angelesbe költöztünk, ahol különböző boltokban dolgoztam, fokozatosan építgettem a karrierem és tanultam.

Milyen filmek és sminkesek voltak rád hatással abban, hogy ebből élj meg?

Dick Smith, Rick Baker, Rob Bottin, Steve Johnson.

Folytatás a tovább mögött:

Gratulálunk az Emmy jelöléshez az AHS-ért. Ez a harmadik alkalom, hogy egy olyan munkádért jelöltek, amin Ryan Murphyvel együtt dolgoztok. Mekkora a kreatív szabadság az American Horror Storyban, pontosan elmondja, hogy mit vár el, vagy inkább szabad kezet kapsz?

Szórakoztató dolgozni az American Horror Story-n, élvezem olvasni a forgatókönyvet és látni a karaktereket amiket nekünk kell megalkotni. Mindig szigorúan tartom magam ahhoz, amit Ryan kér, hogy megvalósítsuk az elképzeléseit. Szerencsére elég nagy a mozgásterem és tudok játszani azokkal az ötletekkel amik a forgatókönyvön és Ryan feljegyzésein alapulnak. Mindig több vázlat van minden karakterhez, amíg le nem fixáljuk azt, ami legjobban tükrözi Ryan elképzelését.

Melyek azok a trükkök, amik félreérthetetlenül jellemzőek az American Horror Storyra? Mire vagy a legbüszkébb?

Gyakorlatilag a Tinsley Studio felelős az összes sminkes munkáért. Bízok a tehetséges és együttműködő csapatomban, mert meg tudják valósítani a terveket és életre keltik őket. Az előző szezonban a kedvenc részeim az Infantata és a Burn Man voltak.

Visszatértek a második évadban is, tudnál mondani pár dolgot a munkátokról, hogy mire számítsunk idén?

Igen, jelenleg is a második évadon dolgozunk. Több lesz benne a fantasztikus elem és a vérengzés, általánosságban véve jóval több dolgunk lesz, mint tavaly, ennyit tudok mondani.

Művészként érdekesebb egy olyan sorozaton dolgozni, mint az American Horror Story, ahol minden évad megköveteli a téma és a smink változását?

Imádom az American Horror Story munkálatait. Ryan Murphy kiváló csapattal dolgozik és a témaváltások kétségtelenül fenntartják a sorozat iránti érdeklődést. Tévére dolgozni sokkal mozgalmasabb mint a legtöbb mozifilmen és minél kiélezettebb ez az őrült harc az idővel, annál jobban élvezzük a szükséges, jól megérdemelt pihenést a forgatás végén.

Néhány olvasónk nem tud róla, hogy Oscar-díjat nyertél a 2D-s és 3D-s ragacsok megalkotásáért és alkalmazásáért a sminkelésben. Mesélnél egy kicsit részletesebben erről a folyamatról, hogy manapság miként használják ezt?

Én találtam ki a 2D-s (tetoválás) és 3D-s (protézis) ragacsok alkalmazását, hogy időt takarítsunk meg vele a forgatáson. Lényegében a 3D ragacsok ugyanúgy helyezhetőek el a bőrön, mint az ideiglenes tetoválások, amiket mindenki használt gyerekkorában. Manapság a ragacsaimat az egész világon használják a tévé- és mozifilmekben. Legutóbb kifejlesztettem egy hasonló irányvonalat Halloween és más alkalmi jelmezekhez, amit 3d FX ragacsnak neveztem el. Nézd meg ezt az oktatóvideót a Tinsley Ragacs csatornáján:

A Tinsley Studiót is te vezeted, tucatnyi tévé- és mozifilm készült már a közreműködésetekkel. A közeljövőben milyen filmek lesznek láthatóak, amin dolgoztatok?

Nemsokára érkezik Andrew Dominik legújabb filmje, a Killing them Softly, amiben Brad Pitt játszik, valamint Ruben Fleishertől a Gangster Squad, aminek most fejeztük be az utómunkálatait. Jelenleg az American Horror Story: Asylum-ra koncentrálunk és a Mad Max: Fury Road-hoz készítünk tetoválásokat.

Fordította: Buzás Roland

Címkék: interjú sorozat american horror story interjúfordítások

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr334832435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása