Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szavazz a legjobb Stephen King könyvre és filmre!!!

2012.10.08. 09:14 Herschmi

Stephen-King_szavaz.jpgBlogunk újabb szavazást indít számotokra, ezúttal a tematikus Stephen King hetünk kapcsán és egyből egymással párhuzamosan kettőt is.

A horror élő legendájának a legjobb papírra vetett és mozivászonra vitt műveire szavazhattok.

A megoldási mód hasonló lesz a legutóbbi Best of Horror 2011 szavazásunkhoz, vagyis első körben a lentebb látható e-mail küldő felületen tudjátok elküldeni a kedvenc filmjeitek és könyveitek címét (fontos, hogy maximum 3-3 címet írjatok), majd pedig jövőhéten a beérkezett voksokból kialakítunk egy-egy 10-es listát, ahol már mindenki csak egyetlen egy alkotásra szavazhat.

Az első fordulóval kapcsolatban a névhez bármit írhattok, az e-mail cím helyes kitöltésére pedig figyeljetek oda, különben a rendszer hibát jelez. A címek elé pedig mindenképpen írjátok oda, hogy a film vagy a könyv változatról van-e szó.

Ez a kör tehát e hét végéig tart, azaz október 14-ig. 

Reméljük ezúttal is minél többen játszotok velünk, hiszen szeretnénk egy viszonylag helytálló végeredményt, amely tükrözi a magyar olvasók, nézők véleményét. Ettől függetlenül egyébként a Tales from the Blog szerkesztőségének tagjai is készülnek egy-egy listával az említett téma körökben, ezt már a hétvégén megtalálhatjátok a blogon.

A szavazófelület a tovább mögött található és nem csak Stephen King rajongóknak kötelező!

Címkék: szavazás stephen king hét

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr674794852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása