Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Stoker - nemzetközi előzetes

Nicole Kidman, Chan-wook Park horrorjában

2012.10.06. 14:32 Csabi87

Oké, abban szinte biztos vagyok, hogy a fenti nevekből Nicole Kidman-é az ismerősebb, de igazából ez valószínűleg csak azért van, mert jobb a segge, mint Chan-wook Park-nak, viszont fontos tudni, hogy a dél-koreai rendező is aprított már ezt azt a tejbe, sőt talán az az állítás sem nagy baromság, hogy összességében jobb filmek fűződnek a nevéhez, mint az asszonyéhoz, például a 2003-as Old boy, a Szomjúság, az Extrém esetek, A bosszú ura, A bosszú asszonya és hasonlók.

A Stokerről mondjuk érdemes tudni, hogy amerikai produkció lesz, sőt mi több a forgatókönyvet az a Wentworth Miller írta, akit néhány éve tetőtől talpig összevarrva láthattunk a Szökésben, a főszerepben pedig többek között Nicole Kidman is domborít majd, legalábbis a terve valószínűleg ez.

Maga a történet egy India nevű leányzóról szól majd, aki elveszti édesapját, majd megjelenik a színen a kedves Charlie bácsi, akiről India eddig egy büdös szót nem hallott, na de a tag rendes és igyekszik segíteni, ám hamar kiderül, hogy a felszín alatt egy cseppet sem felszínes, rejtélyes lélek bújik meg.

A film 2013. márciusában érkezik az amerikai mozikban.

Címkék: előzetesek stoker upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr174821907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása