Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Halloween Night Fest

A fesztivál, amire évek óta várunk

2012.10.06. 20:37 Csabi87

Nem is olyan régen beszélgettem egy cimborámmal - naná, hogy a horrorfilmekről - és szóba jött az oly sokszor előforduló téma: horrorfilmek kontra Magyarország. A helyzet ilyen téren sajnos ki kell mondani, hogy keserves, hiszen hivatalos formában kevés film jut el hozzánk, azok is kívánni valót hagynak maguk után, arról meg ne is beszéljünk, hogy az esetek többségében heteket, hónapokat vagy még többet kell várnunk egy megjelenésre. Szomorú, főleg azért is, mert kis hazánkban még csak valamire való horrorfilmes fesztivál sincs, a kóbor, általában egyetemi filmklubok vetítéseit leszámítva.

halloween-night-fest.jpg

A helyzet viszont az, hogy október 26-a után ez a mondat 100%, hogy nem állja meg a helyét, ugyanis Hölgyek, Urak a Halloween Night Fest betölteni igyekszik ezt a kétségkívül tátongó űrt.

Hogy miről is van szó? Az ADS Service és a UPC zseniális kezdeményezéséről egy budapesti horror fesztiválról, ahol ráadásul itthon eddig nem látott produkciókat mutatnak be nekünk a szervezők. Szóval kezeket a magasba!

A rendezvény október 26-án, 18 órakor startol és másnap reggel 6-ig meg sem állnak a vetítőgépek. A belépők filmenként 1490 Ft-ot kóstolnak, míg az egész rendezvényre 3990 Ft-os, teljesen korrekt áron juthatunk be, amely jeggyel egyébként az összes filmet végig izgulhatjuk.

A szervezők előtt le a kalappal és a Tales from the Blog csapata véresen komolyan reméli, hogy egy hagyomány van születőben.

Pár szót a filmekről is ejtenék, többek között megnézhetjük a Juan of the Dead-et, a spanyol vérfarkasos horrort a Lobos de Arga-t, de az izlandi Frost című alkotásra is beülhetünk és a lista még közel sem teljes.

A részletekkel kapcsolatban érdemes a fesztivál FB oldalán tájékozódni (és lájkolni;), illetve az esemény meghívóját is ajánljuk a figyelmetekbe.

Egyelőre ennyit a fesztiválról, de a közel jövőben még számíthattok egy-két izgalmas meglepetésre ;)

Címkék: hírek fesztivál közlemény közlések

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr454819722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gorre126 2012.10.06. 22:02:14

Ilyenkor sajnálom, hogy a világ végén lakok. Remélem ti ott lesztek, és írtok majd róla.

süti beállítások módosítása