Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Heppi börszdéj - Október 5.

2012.10.05. 13:30 Csabi87

Ma jó néhány horrorhoz köthető születésnapost ünnepelhetünk, azt javaslom kezdjünk is bele a listába.

Ma 29 éves Jesse Eisenberg, akit leginkább talán a Zombielandből ismerhetünk, de 2004-ben már ott volt A faluban, egy évvel később a Vérfarkasban, illetve a Camp Hell című teljesen felejthető horrorban is feltűnt.

jesse-eisenberg.zland.jpeg

Folytatás a tovább mögött.

Natalie Victoria ma a 28. életévét tölti, a hölgy mondjuk egyelőre még nem sok horrorban láthattuk. Egészen pontosan tavaly a DeadHeads-ben tűnt fel, idén pedig a Chemical Peelben lesz majd ott valamint a Natalie's Lose Lose című thrillerben.

natalie-victoria-in-deadheads.jpg


Donald Pleasence ma lenne 93 éves. Az 1995-ben elhunyt színészt rengeteg horrorfilmben láthattuk. Először 1960-ban tűnt fel a The Flesh and the Fiends című angol rémtörténetben, majd az üzlet ilyen téren is beindult. Ott volt a Reszkessen, aki él című alkotásban, Az ördög szemében, a Dr. Jekyll és Mr. Hyde 1973-as TV-s feldolgozásában, A síron túlról-ban, 1978-ban következett a Halloween, amelynek a folytatásaiból is kivette a részét, de láthattuk az Argento féle Phenomenában, a Carpenteres A sötétség fejedelmében, az utolsó horrorja pedig az 1990-es Bosszú a sírből volt.

donald_pleasence.jpg


Daniel Baldwin ma lett 52 éves. Az amerikai színész leginkább thrillerekből lehet ismerős, de azért horrorban is láthattuk. Például a John Carpenter-féle Vámpírokban, de a tavalyi Stripperland-ben is ott volt, illetve idén a Grimm című sorozatban is örülhetünk majd neki, valamint a Cell Count-ban láthatjuk majd.

daniel-baldwin.jpg


Ti West amerikai rendező ma ünnepli a 32. születésnapját. West abszolút a horrorműfajban alkot, itthon eddigi legismertebb filmje talán a Kabinláz 2. része lehet, az első nagy filmje viszont a The Roost volt 2005-ben. Tavaly a The Innkeeperst kaptuk tőle, míg idén a V/H/S egyik részét dirigálta. A rendezésén és az íráson túl néha szereplőként is feltűnik egy-két horrorban.

tiwest.jpg


Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban Clive Barker nevét is meg kell említenünk, aki ma 60 éves. Az angol származású író több könyvéből is készült már film. A legismertebb ezek közül talán a Hellraiser sorozat lehet, de Az éjszaka szülöttei, A vér könyve, az Éjféli etetés, a Kampókéz trilógia, A látszat öl mind-mind Barker nevéhez fűződik, aki az íráson túl rendezett is már horrort, sőt néha fel is tűnt egy-egy produkcióban.

clive-barker.jpg


Boldog születésnapot nekik!

Címkék: születésnaposok

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr924821448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása