Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Almost Human - poszter és előzetes

Emberalakot öltő földönkívüliek?

2012.09.30. 12:17 Csabi87

Egy egész izgalmasnak tűnő produkcióról számolhatunk most be Nektek, ugyanis az Almost Human az első rendezését és forgatókönyvét jegyző Joe Begos-tól egészen jónak tűnik.

A film elején valahol a '80-as évek végén járunk és egy tragikus szenzációnak lehetünk szemtanúi egy Mark nevezetű férfi eltűnésének, aki egy vakító fény hatást követően válik kámforrá. A média természetesen felkapja az eseményt, viszont, ahogy telnek az évek az egész incidens feledésbe merül és sajnos Mark barátunk sem kerül elő. Egészen mostanáig, ugyanis két vidéki tag egy meztelen férfire bukkan az erdőben, aki kísértetiesen hasonlít Mark-ra, a fickó azonban őrült gyilkolásba kezd, jó formán mindenkivel végez, aki az útjába kerül. 

Mark egykori barátja úgy véli, hogy habár az elkövető kiköpött mása régi cimborájának, az csakis valami gonosz hasonmás lehet.

Nyámi és ha megnézitek az előzetest ismét csak nyámi. Tényleg jónak tűnik, az ufós résszel meg lehet mellé lövök, a szinopszisban erre nem volt egyértelmű utalás, de szerintem egy picit A dolog utóhatása lesz az egésznek, amivel nincs baj, mert az is teljesen jó volt.

Az előzetest egyébként a tovább mögött keressétek.

Almost-Human-poster.jpg

Címkék: amerikai előzetesek poszter upcomings almost human

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr54810598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása