Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Spiders 3D - itt az előzetes

Takács Tibor új pókos horrorja

2012.09.28. 12:43 Csabi87

Spiders-3D-Poster.jpgA posztert már láthattátok a blogon, sőt a Facebook-ra egy képet is felraktunk már (ugye, hogy érdemes minket lájkolni ;) Takács Tibor új filmjéből, most pedig megérkezett az előzetes is.

A történet ezúttal sem lesz túl ördöngös, New York metró alagútjaiba bekerülnek egy már nem használt, régi szovjet űrállomás részei, amelyek egyébként szörnyű titkokat rejtenek, a dolog következtében pedig a lent élő pókok, mutáns, óriás szörnyekké változnak.

A sztorira tényleg lehet panasz, de nem gondolnám, hogy egy Resident Evil életszerűbb történettel szolgálna, mindösszesen csak a több pénzből látványosabb filmet tudnak csinálni. Mondjuk megjegyezném, hogy az előzetes alapján ez sem tűnik borzasztónak, nyilván a CGI picit butácska lesz, szereplőink se A listát színészek lesznek, de azt gondolom, hogy Takács Tibor viszonylag igényes produkciókkal szokta megörvendeztetni a rajongókat - kivétel nyilván akad.

Címkék: előzetesek spider 3d upcomings pókos

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr684807986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása