Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Simpson család - A borzalmak Simpsonháza 7.

8.évad 1.rész

2012.09.27. 18:22 Herschmi

a_simpson_csalad.jpgÚjabb Simpson-halloween és újabb három apró rémmese. Lássuk ezúttal mi vár ránk.

A dolog és én

A Simpson gyerekek éjszakánként furcsa hangokat hallanak a padlásról. Szüleik ködösítenek csak, így maguk járnak utána a dolgoknak. A padláson élő szörnyeteg elszabadul és a szülők kénytelenek elmondani az igazat: Bartnak van egy sziámi ikre, aki velejéig romlott, így a szétválasztás óta Hugót a padláson tartották megláncolva és halfejjel etették.

Folytatás a tovább mögött.

Genezis tálka

Lisa egy tálba rakott foggal és kólával akarja bebizonyítani, hogy az üdítők fogszúvasodást okozhatnak. Egy apró véletlen folytán létrehoz egy parányi civilizációt, amely órák alatt évszázadokat fejlődik. Biztos benne, hogy ezzel megnyeri az iskola tudományos versenyét, ám Bart tönkre akarja tenni a művét. A miniatűr univerzum lakói bosszút esküsznek és piciny fegyvereikkel az életére törnek.

Ezüst polgár

Homért éjszakai pecázás közben elrabolják a földönkívüliek. Kodos és Kang meg akarja hódítani a világunkat, ezért a férfit faggatják ki vezetőinkről. Homér elmeséli, hogy most lesznek a választások, és hogy Bill Clinton-nak és Bob Doll-nak egyaránt van esélye az elnöki székre. Elrabolják őket az idegenek és felöltik a két politikus alakját, hogy így hajtsák végre a Föld leigázását.

A videót itt megnézhetitek:

Címkék: mese animáció rajzfilm

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr974765345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása