Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mara - poszter és előzetes

Svéd pszicho-thriller a láthatáron

2012.09.26. 14:48 Csabi87

MARA_POSTER-350x500.jpgA skandináv horror szerelmeseinek csillanhat fel a szeme a hamarosan érkező Mara című produkció kapcsán, még akkor is, ha az alkotás talán műfajilag inkább pszicho-thriller lesz, mint rémfilm, ám de az előzetes tanúsága szerinte vérnek sem leszünk híján.

Történetünk főhőse egy Jenny nevű leányzó lesz, aki gyerekkorában szemtanúja volt egy szörnyű gyilkosságnak, ami nem hagyja nyugodni a kis lelkét. Igaz ez olyannyira, hogy felnőttként továbbra is rémálmok gyötrik és továbbra sem igen sikerül túltennie magát a történteken, így hát jó pofa barátaival közösen kitalálja, hogy talán a legegyszerűbb megoldás az lehet, ha mindahányan elutaznak a gyilkosság helyszínére - valami véletlen folytán egyébként pont egy erdei házikóba - így pedig két legyet is üthetnek egy csapásra, Jenny-t is kigyógyíthatják a traumából és még jól be is baszcsizhatnak, most komolyan kell ennél több? Naná, hiszen csak szükség van még valami rémisztőre, ezt pedig egy titokzatos valami vagy valaki fogja szolgáltatni, aki hőseink minden lépését figyeli.

Túlságosan talán nem tűnik ez kiemelkedőnek, de a származási ország miatt azért egy kis skandináv bája biztos lesz a filmnek, valamint a főszereplő, svéd modell, Angelica Jansson miatt a jó csaj faktor is garantált, naná, hogy minimum egy zuhanyzós jelenettel egybe fűzbe, mert azért Stockholmban is tudják, hogy mitől döglik a légy.

Címkék: svéd előzetesek poszter mara upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr54803215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása