Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Paranormal Activity 4 - újabb kedvcsináló

2012.09.25. 14:19 Csabi87

Ez alkalommal egy fél percbe sűrített Paranormal Activity 4 videónak örülhetünk, bár azt elárulom, hogy sok új ezúttal sincs a nap alatt - bár talán ezek a képsorok sikerültek eddig a legjobban.

Mondjuk egy kis megjegyzést hozzáfűznék a dolgokhoz. Nem tudom ki mennyire emlékszik, de a Paranormal Activity 3. reklámkampánya során jó néhány olyan, egyébként izgalmas jelenettel találkozhattunk, amelyeket magából a filmből kihagytak, ha jól rémlik Peli is nyilatkozta, hogy hát ja, ez így történt. Na most nem tudom ez mennyire megvezetés és mennyire nem, de kíváncsi vagyok mi marad ebből az egész estés produkcióra. Bár valószínűleg újabb csúcsokat döntenek majd a bevételek, mert az amerikai nép buta, mi magyarok pedig megnézzük, mert azt hisszük jó, na nem azért mert buták lennénk, csak nálunk meg nincs "horror kultúra" így hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a szar horror az jó horror. Stop.

Címkék: videó előzetesek upcomings paranormal activity 4

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr264800847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása