Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gila! - poszter

Még, hogy a Painttel nem lehet posztert csinálni

2012.09.24. 11:09 Csabi87

Jim Wynorski Gila! című horrorjához pont tegnap került fel az előzetes, viszont ma egy csodálatos posztert is találtam, amit mindenképpen szeretnék megosztani veletek, mert egy igazi mestermunkáról beszélhetünk. A művész mind kreativitással, mind pedig kézügyességgel meg volt áldva, valamint a színek is eltaláltak, hiszen a sárga taxi remekül illik a mutáns éghez. Mindezt pedig csak übereli az integető szörny a háttérben, aki lehet, hogy éppen taposni akar, de szerintem csak a kamerának pózol.

A hülyeséget félretéve én továbbra is várom ezt a borzalmat, mert szinte biztos vagyok benne, hogy remekül fogok szórakozni közben.

gila-poster.jpg

Címkék: poszter cgi upcomings gila!

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr694798303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2012.09.24. 16:25:41

Engem megvett ez a poszter, de azért gyorsan meglestem a trailert is. Szerintem nem fogunk csalódni, olyan Supershark színvonalnak tűnik, csak karatézó tank nélkül, de azért biztos ütős lesz.

süti beállítások módosítása