Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wrong Turn 5. - előzetes

Halálos kitérés immáron ötödször

2012.09.21. 14:50 Csabi87

Október 23-án jelenik meg DVD-re a Wrong Turn 5. része (az Államokban!), amelyhez poszterünk már volt júliusban, most pedig egy fél perces teaser előzetes is érkezett.

A rendezést és a forgatókönyvet ezúttal is Declan O'Brien jegyzi, immáron harmadszor a franchise történetében. Ezúttal egy Nyugat-Virginia-i városkában zajlanak majd az események, egészen konkrétan egy halloween-i mulatságon, amit a gusztustalan mutáns kannibálok zavarnak meg, mivel ők elég sajátságosan értelmezik a "Csokit vagy csalunk" szlogent.

A sorozat 5. részében Doug Bradley (Hellraiser, Hellraiser 2. Hellr4iser: Vérvonal), Camilla Arfwedson (Műkedvelő társulat), Simon Ginty, Oliver Hoare (House of Boys), Amy Lennox (Ne engedj el), Paul Luebke (Djinn), Duncan Wisbey, Kyle Redmond-Jones és Peter Brooke (The Dinosaur Project, A sötét lovag) lesz látható.

Címkék: előzetesek upcomings wrong turn 5

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr854791475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gorre126 2012.09.21. 16:03:31

Igényes komolytalanság horror formában, ezért szerettem mindig is ezt a sorozatot.

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2012.09.24. 16:30:29

Az elsőt imádom, a 2-3-ra alig emlékszem, de a 4. marhára bejött. Mostanában elszaporodtak az öniróniába hajló sokadik részek, és ez jó. A Sikoly 4 is ezért tetszett.

süti beállítások módosítása