Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sinister - új előzetes és TV spot

2012.09.20. 14:03 Csabi87

A tömérdek poszter után most végre mozgókép anyag is érkezett az Ethan Hawke főszereplésével készülő Sinister-hez, amelyet októberben mutatnak be viszonylag sok országban - na persze nem kell szarni, itthon nem, ez pedig az előzetessel együtt azt sugallja, hogy ez a produkció tényleg igazán jó lehet. 

A mostani trailer és TV spot sok újat nem mutat, viszont még mindig ijesztőnek és izgalmasnak ábrázolja a produkciót, bár ugye hülyén is nézne ki, ha máshogy tenne.

Történetünk főhőse egyébként egy író családapa lesz, aki szeretteivel egy új házba költözik, ahol viszont korábban rejtélyes gyilkosságok történtek. Karakterünk egy pár videó szalagra is ráakad és nyomozni kezd az ügyben, ám nagy hibát követ el, mert a természetfeletti erők nem nézik ezt jó szemmel.

Címkék: videó előzetesek spot upcomings sinister

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr564786902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása