Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Simpson család - A borzalmak Simpsonháza 6.

7.évad 6.rész

2012.09.20. 18:22 Herschmi

a_simpson_csalad.jpgHatodik éve kezdték el Simpsonék halloween-i ijesztgetésünket és úgy néz ki, nem akarnak kifogyni az ötletekből, újabb három nyúlfarknyi történettel leptek meg minket.

A vakító ötven láb támadása

Homér egy óriási reklámfánkot látva, meg akarja egyből venni. Az üzletben viszont a pénzéért csak egy aprócska darabot kap, így bosszúból ellopja a hatalmas bábú kezéből, nem is számítva rá, hogy egy elektromágneses vihar következtében Springfield gigászi reklámfigurái életre kelnek és romba döntik az egész várost, pufók emberként pedig örjöngve keresi a fánkját. A mini epizódról Stephen King egyetlen filmrendezése, a Maximális túlhajtás jutott eszembe, amelyben Kamionok ámokfutását nézhettük végig.

Rémálom a teraszon

Springfield gyermekeit álmaikban kísérti Willy, a rejtélyes körülmények közt eltűnt pedellus. A gondnok a szülők gondatlan és hanyag hozzáállásának köszönheti, hogy halálra égett, így azok porontyain áll bosszút, mégpedig azon a helyen, ahol védtelenek: az álmaikban. Kés éles gereblyével és zöld-piros csíkos pulóverben, morbid humorral fűszerezve folytatja véres bosszúhadjáratát.

Homér a köbön

Homér szeretett sógornői látogatása elől az egyik szekrény mögé bújik. A falnak támaszkodva furcsa dolgot tapasztal: átsiklik rajta a keze. Petty és Zelma iránti gyűlölete legyőzi az idegen hely iránti félelmét és átlép egy olyan világba, ahol létezik a hipotetikus harmadik dimenzió is.

A videót itt megnézhetitek:

Címkék: mese simpson

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr284765344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása