Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Robotzsaru remake - az első képek főhősünkről

2012.09.19. 12:32 Csabi87

A Robotzsaru továbbra sem vág teljesen a Tales from the Blog profiljába, ennek ellenére mindenképpen nyomon követjük Alex Murphy kalandjának újráját, hiszen sci-finek abszolút beillik a dolog, illetve azért az első részben néhány durvább jelenetre is futotta, amelyektől talán hangyányit horror színezetet is kapott a film.

Azt már eddig is tudtuk, hogy a remake jövőév augusztusában érkezik, illetve talán a sztori sem feltétlen ismeretlen a többség előtt, leegyszerűsítve úgy lehetne összefoglalni, hogy adott egy tökös, belevaló rendőr, aki nem csak a munkájában végez remek munkát, hanem a magánéletében is kifogásolhatatlan ember, ám egy balszerencsés rendőri akció során súlyosan megsebesítik és Alex Murphy majdnem életét veszti ám az Omnicorp nevű vállalat segít rajta, bár tény, hogy nagy részt robotot csinálnak belőle, de még így sem tudják elnyomni benne a buzgó rendőrt és a minta állampolgárt.

Ezúttal már képek is érkeztek magáról a Robotzsaruról, illetve a tovább mögött egy teaser posztert is találtok.

Egyébként csak nekem tűnik picit Batman jelmezesnek a dolog?

RoboCop-Image-1.jpg


RoboCop-Image.jpg

RoboCop-Teaser-Poster-1.jpg

Címkék: képek robotzsaru poszter upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr664786684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsézön 2012.09.20. 11:52:14

Sok fantázia nincs a külsejében. Az eredetinek van egy sajátos hangulata amitől olyan a film amilyen. Nem hiszem, hogy ezt (is) remake-elni kellet volna.

süti beállítások módosítása