Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek - 2012. 09. 18.

2012.09.18. 16:38 Csabi87
  • Tucker Gates (Lost, Hősök) rendezi az A&E számára a Bates Motel pilotját, Norman Bates karakterét pedig Freddie Highmore alakíthatja a jelek szerint.
  • Heather Locklear is ott lesz a Horrorra akadva 5. részében.
  • Könnye lehetn, hogy Vin Diesel lesz az utolsó boszorkány vadász a Földön, legalábbis tárgyalásokat folytat a The Last Witch Hunter című film főszerepét illetően.

  • Scott Thompson is feltűnik majd a jövőre érkező Hannibal című TV sorozatban.
  • A Wolves című készülő vérfarkasos horrorról már tettünk említést a blogon, most az is kiderült, hogy Stephen McHattie-t is láthatjuk majd a produkcióban.
  • Sara Paxton és Pat Healy legutóbb a The Innkeepers című filmben kapott főszerepet, az ottani alakításuk és a köztük lévő összhang pedig úgy tűnik nagyon megtetszett E. L. Katz rendezőnek, ugyanis a Cheap Thrills című készülő filmjében a két színész is szerepet kapott. Azt hiszem erre a thrillerre érdemes lesz odafigyelnünk, mert Sara Paxton többnyire nem szarral gurigázik.
  • A hírek szerint a Jurassic Park készülő új része durvább lesz, mint a korábbi epizódok, na persze a 3. résznél nem nagy kunszt ütősebbet csinálni.
  • Na és ha már óriás hüllők, akkor Godzilláról is van infók, ugyanis 2014. május 16-án csap le a reboot a mozikban, nyilván amerikai megjelenésről beszélünk.
Címkék: hírek wolves hannibal godzilla jurassic park the last witch hunter horrorra akadva 5 bates motel cheap thrills

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr664782726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsézön 2012.09.20. 11:58:25

Na kíváncsi vagyok, hogy "Solid Snake" mit tud összehozni, mint író/rendező! Farkasemberes témában ez a modern, falkás Skinwalkers féle akciófilm irány nem igazán jön be és ez az eddigiek alapján ez inkább ebbe az irányba mutat, de aztán ki tudja... Várom mindenesetre.

süti beállítások módosítása