Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Children of Sorrow - előzetes

A Rogue River rendezőjének új filmje

2012.09.17. 16:22 Csabi87

Jourdan McClure neve talán néhányotok számára ismerős lehet, ugyanis az úriember idén készítette el a Rogue River című horrorját, amely borzalmasnak talán nem nevezhető, de nem is volt valami emlékezetes darab, ám az biztos, hogy Jourdan kedvét meghozta a műfajhoz, ugyanis már javában készül a Children of Sorrow című következő produkció, amelyhez most egy előzetes is érkezett.

A történetről sok infót nem tudni, de a trailerből is jól látszik, hogy egy fajta kézi kamerás dologhoz lesz szerencsénk, ami a hírek szerint nem a szokásos found footage köntöst ölti magára, hanem inkább egy fajta dokumentum filmes jellege lesz - nyilván a különbség talán csak árnyalatnyi, de gondoltam jobb tudni.

A főszerepben egyébként Bill Oberst Jr. lesz majd látható, akinek legutóbb az Abraham Lincoln vs. Zombies-ban örülhettünk.

Címkék: előzetesek upcomings children of sorrow

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr774781541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása