Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lesson of the Evil - előzetes

Takashii Mike új filmje

2012.09.16. 12:00 Csabi87

Júliusban már volt egy nagy fekete varjús (ha nem az volt, az ornitológusok majd javítanak) plakát és egy teaser előzetes a japán Takashii Mike készülő új filmjéhez a Lesson of the Evil-höz, most pedig a teljes trailernek is örülhetünk.

A sztori főszereplője egy igen népszerű és jó pofa tanárbácsi lesz, akit a fiúk és a lányok imádnak, ám neki is van hibája, sajnos egy elég nagy, ugyanis valójában antiszociális és személyiség zavarral is küzd, na meg képtelen bárkivel is együtt érezni, bánatára pedig úgy véli az lehet megoldás, ha szépen módszeresen végez a diákjaival.

A thriller egyébként Yusuke Kishi azonos című bestsellerének adaptációja és nem is tűnik rossznak, persze Takashii Mike filmjei általában nem is azok.

Az előzetest a tovább mögött keressétek, itt pedig az új poszter:

Lesson-of-the-Evil-Poster.jpg

Címkék: japán thriller előzetesek poszter upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr454775794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása